Kik vagyunk?

Az F-ACT interiors egy frissen alakult, energikus belsőépítész stúdió, Bányai Norbert és Kiss Péter alkotta tervezőpáros munkáját összefogó formáció. A többféle területről szerzett tapasztalataink összeadásával jövőbe mutató, egyedi, megoldásokkal kísérletezve alkotunk harmónikus és élhető tereket.

 

 

Kiss Péter:

 

"Kezdetben a BME majd az OE ipari termék- és formatervező mérnök szakán tanultam, majd ösztöndíjasként tanulmányaimat a University of Bolton Interior Design szakán fejeztem be, ahol kiváló angol építészek keze alatt fejleszthettem tudásomat, majd egy sikeres hazai belsőépítész stúdiónál dolgoztam.

 

Bányai Norberttel angliai tanulmányainknak köszönhetően hozott össze a sors, és azóta is számos projekten dolgozunk együtt, kiegészítve és inspirálva egymás munkáját."

 

 

Bányai Norbert:

 

"Az ipari termék- formatervező mérnöki szak utolsó két félévét ösztöndíj program keretei között az Egyesült Királyságban, a University of Bolton-on végeztem, Interior Design szakirányon. Átfogó ismereteket szereztem az egyes projektek kivitelezéséről és műszaki hátteréről, mely tudásomat aktívan kamatozattam a manchesteri Asco Lights-nál, majd az MKV Design londoni irodájában, később szabadúszóként hazai stúdióknál.

 

Jelenleg az OE enteriőr tervező szakán külföldi hallgatóknak okatatok integrált terméktervezést, és aktívan dolgozok Kiss Péterrel közös vállalkozásunk fejlesztésén."Kérdésed van?

Jelentkezz be hozzánk ingyenes konzultációra!

kapcsolat