Kertvárosi családi ház

 

A megrendelő

 

Megrendelőnk, egy fiatal pár néhány hónappal a család új tagjának érkezése előtt keresett meg minket, azzal a kéréssel, hogy segítsünk új otthonuk kialakításában.

 

A tágas és világos négyszintes budai kertvárosi ház jó állapotú, elegáns, finom klasszikus elemekkel tarkítva kiváló kiindulásként szolgált egy új családi fészek létrehozásához. A fiatal anyukának határozott elképzelései és jó stílusérzéke van, így a közös munkáknk könnyedén és gyorsan haladt.

 Tágas nappali sok természetes fénnyel

Egy karnyújtásnyira a kinti természet

Az étkezőt és nappalit egyedi tálalószekrény köti össze

Egységes világítás fut a nappaliban, közlekedőben és konyhában

Falba süllyesztett, tapétázott bárszekrény

Természetes kőfurnér falburkolat a nappaliban

Harmónia és kényelem a nappaliban

A család legújabb tagjának birodalma

 

Átalakítások

 

Jelentős szerkezeti átalakításokra idő szűke miatt nem volt lehetőség, így a meglévő helyiségekben kellett létrehoznunk a különböző funkciókat.

 

Az alagsorba relaxációs helyiséget terveztünk infraszaunával és tepidáriummal, ugyanitt kapott helyet a média szoba, a mosókonyha és a garázs is.

 

A nappaliból étkezőt, a télikertből pedig burkolatcserével tágas, világos nappalit hoztunk létre. A meglévő klasszikus konyhabútor alsó szekrényeit megtartva, azokat felújítva egyedi megjelenésű modern konyhát alakítottunk ki, melyet reggelizőpulttal bővítettünk. Az étkezőbe hatalmas tölgyfaasztalt, falba süllyesztett bárszekrényt és egyedi világítást terveztünk, ami a konyhán, a közlekedőben és előszobán is végigfut. Az étkezőt és nappalit vizuálisan is összeköti a hangsúlyos egyedi gyártású tálalószekrény.

 

A tetőtéri hálószoba új parkettát és álmennyeztet kapott és itt alakítottuk ki a tágas szülői gardróbhelyiséget is. A nyers, természetes felületeket mintás tapétával és változatos textilekkel kombinálva, modern, elegáns, mégis otthonos teret hoztunk létre.A tetőtérben került kialakításra a szülői hálószoba.

Hangulatos olvasósarok, kilátással a kertre

Elegáns sminkes asztal a hálóban

 


Kérdésed van?

Jelentkezz be hozzánk ingyenes konzultációra!

kapcsolat