kétszintes Budai villa

Munkánk alapjául egy több mint 100 éves budai villa szolgált, melynek szerkezetét és homlokzatát néhány éve korhűen felújították.
 

Ritkán adódik olyan helyzet, hogy a tervezéskor teljesen szabadon szinte kötöttségek nélkül alakíthatjuk ki a különböző élettereket és funkciókat a leendő lakók igényeire szabva. Egy ilyen feladat nagy szabadságot és teret enged a tervezőknek, ugyanakkor hatalmas kihívással és felelősséggel is jár.

 

A tetőtérben a látszó gerendák találkozásából egyedi csillár függeszkedik, melyet a Lumoconcept készített nekünk. Innen nyílik a két fiú szobája, és a gyönyörű panorámás hálószoba is, tágas, kétoldali gardróbbal, melynek előtétfalát a tapétával megegyező mintázatú, egyedi gyártású lézervágott acél panel díszít. 

A nappali-konyha-étkező hármas kapta a legnagyobb szerepet. A nappalit hatalmas üveg tolóajtó választja el a konyhától, így a tér könnyedén alakítható a különböző élethelyzeteknek megfelelően. A megrendelő szabad kezet adott nekünk a színek és anyagok tekintetében, így itt a személyiségéhez leginkább illeszkedő, hangsúlyos, karakteres anyagokat használtunk, erős kiegészítő színekkel, és sok fémfelülettel.

 Kérdésed van?

Jelentkezz be hozzánk ingyenes konzultációra!

kapcsolat