LEVEL-UP STUDIO

 
Level Up Office Design Studio – Munkakörnyezet-fejlesztő iroda

Irodakialakítás a legmagasabb szinten. LEVEL UP!

 

 

Miért LEVEL UP?

Mert munkánkat mindig a legjobb tudásunk szerint végezzük el. Mert szeretünk mindig egyre nagyobb magasságokat megugrani. Mert fontos, hogy magas színvonalú irodákat alakítsunk ki.

 

Munkakörnyezet-specialisták vagyunk.

Küldetésünk, hogy Magyarországon ergonomikus, esztétikus és funkcionális irodákat hozzunk létre, ahová szívesen jár be minden munkatárs.

 

Miért fontos egy munkahely megjelenése?

Egy szép munkakörnyezet elképesztően jó hatással van az emberekre. Boldogabbak és produktívabbak lesznek, amitől az egész cég jobban teljesít. Elsődleges faladatunk, hogy személyre szabott belsőépítészeti megoldásokkal minél több ember számára megteremtsük ezt az élményt.

 

Értékek

Nem lehetnénk hitelesek, ha saját környezetünket nem az imént felsorolt alapelvek szerint alakítottuk volna ki, így igyekeztünk a saját stúdiónkban is olyan munkakörnyezetet teremteni, mely maximálisan támogatja a tervezési folyamatokat és a tervező kollégák kreativitását. Az alkotói tevékenységhez elengedhetetlen az inspiráló környezet, így ennek megfelelően alkottuk meg az irodánkat.

A tervezői open office-ban található a folyamatosan bővülő, legújabb innovatív anyagokat és technológiákat tartalmazó anyagkönyvtárunk, mely nélkülözhetetlen a modern terek megalkotásában.

Korszerű LED világítás, nagyméretű tervezőasztalok, színhelyes IPS LED monitorok, valamint egy nyolcfős, hangszigetelt tárgyaló található az irodánkban a személyes konzultációkhoz és a szakági kooperációkhoz.

Odafigyelünk a munkatársak igényeire, például a vizesblokkban zuhanyzót alakítottunk ki, mert az egyik építészkollégánk télen-nyáron kerékpárral közlekedik.

Fontos számunkra a csapatmunka és a közösen eltöltött idő is, így jó idő esetén a tetőteraszon grillpartikat tartunk, valamint egy kihelyezett tárgyalóval várjuk partnereinket. A trendi felnőtt játszótér a mi irodánkból sem hiányozhat, futópad és darts áll a munkatársak rendelkezésére.

 


Kérdésed van?

Jelentkezz be hozzánk ingyenes konzultációra!

kapcsolat