Multi Contact Iroda

A MultiContact Consulting Kft. új irodája 683 m2 alapterületen került kialakításra a Bartók irodaházban. A jelenleg 48 főt foglalkoztató tanácsadó cég szolgáltatási kínálata az évek során folyamatosan bővült, így az ma már minden olyan elemet tartalmaz, amely a klasszikus tanácsadás, igazgatásszervezés, illetve az informatikai szakértői szolgáltatás tárgykörébe tartozik.

 

A koncepció

 

Az új iroda kialakítása során kiemelten fontos volt, hogy a végeredmény megfelelően reprezentálja az ügyfelek felé a cég által, évek óta nyújtott magas színvonalat. Ennek megfelelően a belsőépítész tervezők nagy hangsúlyt fektettek az ügyfél-tárgyalók és vezetői irodák egyedi megjelenésére. Különösen fontos volt, hogy az irodába való megérkezés maradandó élményt nyújtson, ezt a hatást szolgálják a szimmetrikus irodaszárnyak közé ékelődő, központi, geometrikus recepciós pult és a hozzá kapcsolódó egyedi világítópanelek.

Ugyancsak a célok között szerepelt, hogy az iroda a munkavállalók számára is egy inspiráló és a felelősségteljes munkavégzéséhez alkalmas helyszín lehessen. A kollégák ”open office”, azaz közös légterű helyiségben dolgoznak, azonban a koncentrált egyéni, vagy éppen a gördülékeny team-munka elősegítésének céljából több projektszoba is kialakításra került. Hasonlóan a zavartalan munkakörülmények megteremtését szolgálják a külön eljárással készült, hangszigetelt telefonszobák is.

A különböző közösségi terek (a pihenőszobák, az étkező és kávézó) a feltöltődés és a kötetlen beszélgetések színteréül szolgálnak. Vidám színvilágukkal, játékos és kényelmes kialakításukkal valódi kikapcsolódást tesznek lehetővé. A berendezésükhöz és megvilágításukhoz egyedi tervezésű belsőépítészeti elemek és bútorok készültek.

 

A falakra és ajtókra az enteriőr stílusához és a cég profiljához illeszkedő falgrafikák kerültek fel, melyek igazán egyedülálló hangulatot adnak az irodának. A leghosszabb falfelületet egy sajátos idővonal grafika teszi még különlegessebbé, hiszen olyan, a vállalat életében jelentős mérföldköveknek állít vizuális emléket, amelyekre az alapítástól napjainkig a legbüszkébb.

Kérdésed van?

Jelentkezz be hozzánk ingyenes konzultációra!

kapcsolat