ÜGYVÉDI IRODA REDESIGN

Ügyvédi iroda újragondolva

 

Sokan biztosan így képzelik el az ügyvédi irodákat: egy nagy, rusztikus faasztalnál ül az ügyvéd úr, aki barna bőrfoteljéből hallgatja ügyfelei panaszait, és kis sem látszódik a papírhegyek mögül. Nos, mikor egy zuglói ügyvédi iroda felújításába kezdtünk, ezt a látomást mindenképpen szerettük volna eloszlatni, és egy üde, barátságos környezetet kialakítani.

 

A korábban ügyvédi munkaközösségként működő irodára már jócskán ráfért egy külső és belső rekonstrukció, így nem féltünk falakat sem mozgatni – két kisméretű iroda egybenyitásával jött létre az új irodatér. A cél az volt, hogy egy helyiségben alakítsunk ki két munkaállomást egy vezető ügyvédi asztallal és egy operatív számítógépes munkaállomással, valamint egy hat-nyolcfős reprezentatív tárgyalóval.

 

A modern arculat kialakítása érdekében gondosan megválogatott kiegészítőkkel dolgoztunk, és olyan egyedi dizájnelemeket is bevetettünk, mint a tárgyalóasztal fölötti lámpa. A finom részletek bár nem feltűnőek, de minden irodában fontosak: itt ilyenek az egyedi gyártású bőr fogantyúk, a radiátortakaró elemek és az asztallábak.

 

Szinte minden teljesen megújult, a külső nyílászárók, a LED világítással ellátott álmennyezet és az iroda gépészeti rendszere is. A falakat exkluzív vinyl tapéta fedi, amit a felső szekrénybe rejtett indirekt világítás emel ki. A tér akusztikáját magas minőségű, komforthátoldalas modulszőnyeg javítja, mely egyúttal elegáns megjelenést is kölcsönöz a térnek. 


Kérdésed van?

Jelentkezz be hozzánk ingyenes konzultációra!

kapcsolat