Újbudai legény lakás

Fiatal megrendelőnk egy újbudai 54 m2-es tetőtéri lakásfelújítás tervezésével bízott meg minket.

Miután részletesen megismertük életvitelét, stílusát és pontosan felmértük az igényeket, a lakás elrendezését a fő funkcióinak megfelelően át kellet alakítanunk. Mivel kis alapterületű lakásról van szó, így összetett feladat elébe néztünk, ahol egy adott helyiségbe több funkciót is integrálnunk kellett mindezt helytakarékosan és a használhatóságot szigorúan szem előtt tartva.

Ennek megfelelően a lakás legtávolabbi pontjában lévő zárt konyhából egy vendég-hálószobát alakítottunk ki, a konyhát pedig a nappalival közös térbe helyeztük. Itt helyet kapott egy modern konyha, ehhez kapcsolódik egy nappali felé néző étkezőpult, mely így a nappali kiegészítéseként a baráti összejövetelek központi eleme lehet. Szintén ezt hivatott szolgálni a TV-fal folytatásaként az ablak alatt kialakított ülőpad is.

A friss, fiatalos megjelenést szolgálják a világos terek, a szürke különböző árnyalatai, a natúr tölgy és a fehérített fa parketta kombinációja, melyeket harmonikusan, mégis kontrasztosan egészítik ki a türkizkék és sárga színek, a króm és magas fényű felületek és az egyedi, geometrikus mintázatú tapéta.

Kérdésed van?

Jelentkezz be hozzánk ingyenes konzultációra!

kapcsolat